L’auditoria web és un procés d’avaluació i anàlisi exhaustiva d’un lloc web per identificar-ne les fortaleses, les debilitats, les oportunitats de millora i els possibles problemes.

L’objectiu d’una auditoria web és obtenir una visió clara i objectiva del rendiment i l’eficàcia del lloc en diversos aspectes, incloent el disseny, la usabilitat, el contingut, la seguretat, el rendiment tècnic i l’optimització per a motors de cerca (SEO) . A IVI Creative utilitzem diferents plataformes web per realitzar aquests processos i poder fer els nostres informes d’avaluació i execució

 

Alguns dels aspectes clau que s’aborden en una auditoria web inclouen:

Disseny i experiència de l’usuari: S’avalua la interfície del lloc web, el disseny gràfic, la navegació, la facilitat d’ús i l’accessibilitat per garantir que els i les visitants puguin trobar el que busquen de manera ràpida i senzilla.

Contingut: Es revisa el contingut del lloc per assegurar-se que sigui rellevant, actualitzat i de qualitat. També es comprova si s’utilitzen paraules clau rellevants per millorar el posicionament en els motors de cerca.

SEO: S’analitza l’estructura del lloc, les etiquetes meta, les URL, la densitat de paraules clau i altres factors que afecten el posicionament en els motors de cerca. Es cerca optimitzar el lloc perquè aparegui en millors posicions en els resultats de cerca.

Rendiment tècnic: Es revisa la velocitat de càrrega del lloc, la compatibilitat amb diferents dispositius i navegadors, la seguretat i la funcionalitat general del lloc.

Anàlisi de trànsit i ús: SEs fan servir eines d’anàlisi web per avaluar el trànsit del lloc, les pàgines més visitades, el comportament dels usuaris i altres dades rellevants.

Seguretat: Es verifica la seguretat del lloc web per assegurar-se que estigui protegit contra possibles amenaces i atacs cibernètics.

Optimització per a conversions: S’avalua si el lloc està dissenyat per convertir visitants en clients, subscriptors o qualsevol altre objectiu establert.

 

Un cop s’ha completat l’auditoria web, s’elabora un informe amb les troballes i les recomanacions per millorar el rendiment i l’eficàcia del lloc web. Aquestes recomanacions poden incloure canvis en el disseny, estructura, contingut, estratègia de SEO i altres àrees rellevants.

Per finalitzar, una auditoria web és una eina valuosa per millorar la qualitat i l’efectivitat d’un lloc web, cosa que alhora pot conduir a un millor posicionament en els motors de cerca, una taxa de conversió més gran i una experiència més satisfactòria per a els usuaris.

Demana el teu pressupost sense compromís!

Fes clic i completa el formulari per sol·licitar un pressupost sense compromís. El nostre expert es posarà en contacte amb tu per discutir els teus objectius, desafiaments i les oportunitats que podem aprofitar junts.

Esperem l’oportunitat de treballar amb tu i crear un impacte significatiu al teu negoci!

Connectem i fem màgia plegats!

Estàs preparat per portar la teva estratègia de màrqueting al següent nivell? Ens encantaria escoltar-te! El nostre equip d’experts està llest per crear solucions personalitzades que s’aliniin perfectament amb els teus objectius comercials.

Ja sigui per a una col·laboració, explorar noves oportunitats o simplement tenir una conversa creativa, estem aquí per a tu.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!