Transformem idees en impacte visual. A IVI Creative, som més que dissenyadors gràfics; som creadors d’històries visuals.

Cada imatge, tipus de lletra i color és seleccionat amb precisió per transmetre el teu missatge de manera única i efectiva. Des de logotips icònics fins a materials impresos impressionants, el nostre equip creatiu està llest per donar vida a la teva visió. La teva identitat és la nostra inspiració.

 

El disseny gràfic és una part essencial de la identitat visual d’una empresa. Aquí teniu una guia de disseny gràfic que oferim a les empreses:

Logotip: El logotip és la pedra angular de la identitat visual de l’empresa. Ha de ser únic, memorable i reflectir els valors i la personalitat de l’ empresa.

Colors corporatius: Tria una paleta de colors que s’utilitzarà consistentment en tots els materials de màrqueting i comunicació de l’empresa. Els colors han d’evocar la imatge desitjada i ser coherents amb la indústria i el públic objectiu.

Tipografia: Seleccioni tipografies que siguin llegibles i complementin la personalitat de la marca. És comú tenir una font per a títols i una altra per al cos del text.

Material imprès: El disseny del lloc web ha de ser atractiu, funcional i estar en línia amb la identitat de la marca. La navegació ha de ser intuïtiva i adaptable a dispositius mòbils.

Lloc web: Crea imatges de portada i perfil que siguin coherents amb la identitat visual de l’empresa a totes les plataformes de xarxes socials.

Xarxes socials: Crea imatges de portada i perfil que siguin coherents amb la identitat visual de l’empresa a totes les plataformes de xarxes socials.

Publicitat i màrqueting: Dissenya anuncis, banners i material promocional que cridin l’atenció i transmetin el missatge de l’empresa de manera efectiva.

Empaquetatge i etiquetes: Si l’empresa ven productes físics, el disseny de l’empaquetatge i les etiquetes ha de ser atractiu i coherent amb la identitat visual.

Presentacions: Diseña plantillas para presentaciones que contengan elementos visuales de la marca, como el logo y los colores corporativos.

Merchandising: Si l’empresa regala o ven productes promocionals, assegura’t que segueixin el mateix disseny de marca.

 

Quan es dissenya per a empreses, és important tenir en compte el públic objectiu, el sector en el qual opera l’empresa i els seus objectius de negoci. Treballar amb un dissenyador gràfic pot garantir un resultat més professional i efectiu.

Demana el teu pressupost sense compromís!

Fes clic i completa el formulari per sol·licitar un pressupost sense compromís. El nostre expert es posarà en contacte amb tu per discutir els teus objectius, desafiaments i les oportunitats que podem aprofitar junts.

Esperem l’oportunitat de treballar amb tu i crear un impacte significatiu al teu negoci!

Connectem i fem màgia plegats!

Estàs preparat per portar la teva estratègia de màrqueting al següent nivell? Ens encantaria escoltar-te! El nostre equip d’experts està llest per crear solucions personalitzades que s’aliniin perfectament amb els teus objectius comercials.

Ja sigui per a una col·laboració, explorar noves oportunitats o simplement tenir una conversa creativa, estem aquí per a tu.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!