Units a la lluita: La nostra aliança amb la Fundación Contigo.

A la nostra agència de disseny web i màrqueting intel·ligent IVI Creative, creiem en el poder de la unió de les forces per fer una diferència real al món. És per això que estem orgullosos de col·laborar amb la Fundació Contra el Càncer de la Dona, treballant plegats per augmentar la consciència, l’educació i el suport a la lluita contra aquesta malaltia.

 

Com contribuïm a aquesta causa vital?

Web Fundació: Som creadors i gestors de la pàgina web de la Fundació des dels seus inicis i ens encanta continuar treballant plegades.

Cena Contigo: Cada any, ajudem la Fundació Contigo al disseny i impressió juntament amb TotRàpid de tot el material indispensable per a aquests esdeveniments tant emotius on recaptem fons per a la investigació del Dr. Javier Cortes.

Suport Continu: Estem compromesos a mantenir una col·laboració constant amb la Fundació, adaptant les nostres estratègies segons les necessitats canviants i treballant junts per aconseguir un impacte durader.

Quan combinem el nostre coneixement en màrqueting amb la passió de la Fundació Contigo, creem un front unificat en la lluita contra aquesta malaltia. Juntes, estem dedicats a il·luminar el camí cap a la prevenció i la curació.

 

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge significatiu i junts fem una diferència en la vida de les dones afectades pel càncer. Canviem vides i construïm un futur lliure d’aquesta malaltia!