Màrqueting Intel·ligent a Puigcerdà, La Cerdanya

Dissenyem pàgines Web Corporatives, Botigues On-line i Landing Page. Gestionem i planifiquem les Xarxes Socials. Creem estratègies de Màrqueting Intel·ligent 360º per a la digitalització del teu negoci.

Ens encanten les noves tecnologies i els mitjans de comunicació, això ens permet connectar a les persones, marques i organitzacions de manera innovadora i amb garanties d’èxit.

Comencem a enlairar amb la teva nova web?

Gaudeix del teu negoci mentre nosaltres ens encarreguem del canal On-Line. La web és la cara visible del teu negoci en el món de digital. Et defineix i et ven. És la primera impressió quan algú et busca per internet.

Telèfon i WhatsApp 680 444 870

Hello, We are IVI Creative, Web y Marketing Inteligente

Valora el teu projecte en una hora de consultoria totalment gratuïta!

Des de IVI Creative t’oferim la possibilitat de tenir una reunió gratuïta amb un dels experts de la nostra agència. A més, rebràs una proposta totalment personalitzada en àrees de desenvolupament de negoci, màrqueting digital, SEU, SEM, analítica web, etc.

Explica’ns el teu projecte, els teus dubtes, els teus objectius. Fes el primer pas amb nosaltres. Sense cap compromís, des de IVI Creative trobarem l’estratègia que més et convingui.

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Donem suport a tota La Cerdanya: Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Das, Fontanals de Cerdanya, Ger, Guils de Cerdanya, Isòvol, Lles, Llívia, Meranges, Montellà i Martinet, Prats i Sansor, Prullans, Puigcerdà, Riu de Cerdanya, Urús

Sol·licita la teva cita!

Telèfon i WhatsApp 680 444 870

Hello, We are IVI Creative, Web y Marketing Inteligente

  Hello, We are IVI Creative, Web y Marketing Inteligente

  Web y E-Commerce

  Desenvolupem i redissenyem pàgines web corporatives, e-commerce i grans portals pensant sempre en la usabilitat i accessibilitat a la plataforma.

  Hello, We are IVI Creative, Web y Marketing Inteligente

  Xarxes Socials

  Gestió i planificació de xarxes socials. Creem continguts específics en format post o vídeo per a les diferents xarxes socials.

  Hello, We are IVI Creative, Web y Marketing Inteligente

  Manteniment SEO

  Treballem la qualitat dels continguts i l’estructura dels enllaços perquè els nostres clients aconsegueixin un bon posicionament orgànic a Internet..

  Prefereixes una integració de màrqueting intel·ligent 360º per a la teva empresa?

  Màrqueting Intel·ligent 360º és un concepte innovador que hem fet nostre. Des del primer moment, el posem en pràctica en l’acció i en l’execució de cadascuna de les nostres campanyes. Els nostres clients descobreixen com en cada acció, el seu negoci s’acosta cada vegada més a l’èxit.

  A IVI Creative et proposem una tarifa plana mensual on tens inclosos tots els nostres serveis. Tindràs centralitzat en un únic proveïdor totes les accions i processos de màrqueting digital de la teva empresa.

  Si estàs interessat en un servei tot inclòs, aquesta és la teva solució.

  • Web y E-Commerce
  • Manteniment + SEO
  • Gestió de Xarxes Socials
  • Dominis i hosting